Om vårt firma

Kreative mennesker med lidenskap for sitt arbeid

Våre erfaringer

Innova Bygg har lang erfaring og kompetanse innen nybygg, renovering og oppussing. Vårt team står klart for å realisere dine byggebehov. Ønsker du å utvide din eksisterende bolig eller bygge nytt? Innova Bygg utfører større arbeider av høy standard og god kvalitet, enten det er på det private markedet eller bedriftsmarkedet.

Vår filosofi

Alt under ett tak, og vi kan bistå under hele byggeprosessen, fra byggemelding til ferdigstillelse. Vi har følgende sentrale godkjenning: Søker i tiltaksklasse 1 og utførelse av overordnet ansvar i tiltaksklasse 2.

Vårt team

 • Fabian Goller

  Fabian Goller

  Prosjektleder / Daglig leder / Partner
  Tlf: 98 87 87 87
  I Innova Bygg er Fabian Goller daglig leder, prosjektleder og partner. Dette betyr at han har ansvar for den daglige driften av selskapet; både innenfor system, utvikling, den løpende drift, økonomi, håndtering av innleie og faste ansettelser, mm. I tillegg til dette har Fabian et overordnet ansvar for prosjekter Innova Bygg påtar seg. Fabian er også HMS ansvarlig for bedriften.

  Fabian har fra tidligere lang erfaring innenfor utleie bransjen, som forvalter og driftssjef. Der har han tatt del i oppbyggingen av en forvaltningskultur, som gir han solid erfaring med løpende oppfølging som våre kunder skal dra godt nytte av idag. Som driftssjef har han jobbet med alt fra service- til større oppussings- oppdrag. Spesielt rettet inn mot proffmarkedet.

  Kontakt meg!


 • Ansettelser

  Vi er per idag ikke ute etter å ansette, men tar alltid en prat med erfarne og dyktige håndverkere. Vi har idag ansatt alt fra tømrere, murere, flisleggere, serviceteknikere mm.